logo-cottage-jean-martin

Vraag & Antwoord

Waar is Cottage Jean Martin gelegen?

Aan een meer in een wereld natuurgebied, op wandelafstand van de prachtige stranden van de dichtbijgelegen Indische oceaan, op een uur afstand van Kaapstad en 20 minuten van de wijnstreek.
Ver genoeg van de drukte om te kunnen genieten van de natuur, dichtbij genoeg om van de toeristische attracties van de Kaap te kunnen genieten.
In de omgeving zijn vele leuke restaurants, supermarkten en een haven.

Is deze locatie iets voor mij/ons?

Volg de prachtige kustroute dan begrijp je waarom Betty's Bay een van de meest geliefde vakantie omgevingen is voor Zuid Afrikanen.
Het Kogelberg reservaat biedt een heerlijke rustige omgeving waarbij de fazanten om het huis lopen en herten zich vaak laten zien.
Prachtige stranden en de pinguïns kolonie bij Stony point zijn vlakbij. Walvissen zijn vaak te zien en zee/strandvissen, surfen en kiten wordt veel gedaan. Er zijn prachtige wandelroutes en botanische tuinen met watervallen. Drie restaurants bevinden zich op 3 km afstand.
De Arabella Golf club bij de Botrivier lagoon is een van de mooiste golfbanen van Zuid Afrika. En...op een klein uurtje van Kaapstad gelegen, op 20 minuten van de wijnroute is Cottage Jean Martin een ideale rustige uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Hoe staat het met de veiligheid?

Betty's Bay staat bekend als een veilige en rustige omgeving.
Er wordt veel gewandeld en de huizen hebben veelal geen hekken of ommuurde percelen.

Cottage Jean Martin heeft desondanks, mooi geplaatst achter de Kaap Hollandse ramen en deuren, een traliewerk waardoor het huis volledig afgesloten kan worden. Wij hebben een alarm installatie en zijn aangesloten bij een beveiligingsorganisatie.

Copyright © Jean Martin - Alle rechten voorbehouden

Website en webhosting door Dayman Media