logo-villa-jean-martin

Vraag & Antwoord

Waar ligt Villa Jean Martin?

Aan het meer van Zeekoevlei een natuurgebied nabij Muizenberg aan de prachtige Indische oceaankant (warmste stranden), naar Kaapstad (snelweg) 16 km, vliegveld 14 km, de Wijnroute (Stellenbosch) 33 km, punt van Afrika 35 km en afstand naar het strand 4 km. Onze TomTom met home: Zeekoevlei en alle mooie plekjes is aanwezig.

Is deze locatie iets voor mij/ons?

Ja, als je één van de mooiste delen van de wereld wilt verkennen vanuit de rust en de luxe van je eigen plekje. Kaapstad is een cosmopolitische stad met vele culturen, prachtige stranden, een prachtige omgeving met vele restaurants en winkels (met lage prijzen), een goed uitgaansleven en dat alles in een heerlijk zonnig mediteraan klimaat. Het is een walhalla voor golfers (Google maar Golf Cape Town), we hebben in een straal van 10 km 8 golfbanen. Birdwatching, tennis en zeilen is om de hoek, het strand op 4 km en het wijnproeven op 20 minuten afstand. BBQ'en, lekker zonnen, een boek lezen, op het terras eten en zwemmen kan ook thuis!

Hoe staat het met de veiligheid?

Kaapstad is veiliger dan Johannesburg. Zeekoevlei staat bekend als een veilige aria. Onze overburen hebben géén hekken géén beveiligde ramen en wonen er 14 jaar zonder enig probleem. De meeste criminaliteit is in de stad en omgeving. Wij hebben zekerheidshalve een afgesloten terrein met beveiligde ramen,beveiligingsinstallatie, aansluiting bij een beveiligings-organisatie en een politiebureau op 3 km afstand en voelen ons er veilig.

Copyright © Jean Martin - Alle rechten voorbehouden

Website en webhosting door Dayman Media